U mých dveří

U mých dveří

Anotace: ....

Odešel jsi bezeslova
jinou ved' si za ruku
teď však u mých dveří
stojíš, koktáš omluvu

Jakou roli chystáš mi?
Podváděnou ženu?
Zamilovaného blázna?
Další duše do harému?

Čekáš,že se přetrhnu,
abych tě měla zpět,
že chválu budu pět
a byla jednou z mnoha,
co vzal sis do postele.

Vím, kdo a jaký jsi
ač stokrát změníš masku
Říkáš "miluji tě"
a při tom neznáš lásku
Jsi básník a zmetek,
Bůh buď milostiv tvé duši...
Autor Alain, 03.06.2011
Přečteno 318x
Tipy 5
Poslední tipující: jitka.svobodova, casla, hloubavá
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí