DUŠE POCITU

DUŠE POCITU

Anotace: pocitu duše

duše prázdných pocitu
křídla lovců přání
svou nahou ztrátou
rozlehlé zemětřesení
tikající hodiny
změněné v nekonečno
nezkreslené plány
boje o všechno
vzdechy které plodí život
zrcadlo vlastních stínu
sazka o dalších milost
ve kterém občas zhynu
plachý lovec tvého klínu
kde mlčí nevinnost
nepřiznanou vinu
dětství,touha,most

jaké je tvoje přání
jaké je duše pocitu....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 03.06.2011
Přečteno 316x
Tipy 15
Poslední tipující: hatlapatla, labuť, Mbonita, Linzerka, Niky88, PIPSQUEAK, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí