O zoufalství

O zoufalství

Anotace: Trochu depresivní..

Bezcitnost jako ty kameny
netečnost v celém mém těle
a touhy mé beznadějně míjeny
což teď už vítám vřele.
Ochuzena o štěstí
ochuzen snad život o svou holou podstatu?
svírám marně své ruce do pěstí
zatímco život ostatních zabalen ve zlatu.
A teď tu sedím, slepě zírám
neslyším, avšak vnímám srdce bušící
a zrak k obloze zdvíhám
v prosté zlobě -
- mám bolavoou duši trpící.
A tak umírajíc přivítám smrt vřele
jak vězeň ve smrtelné své cele.
..
Autor Monica., 05.06.2011
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chtělo by to zapracovat n formě (jako že dost),ale ten pocit jsi vystihla přesně ;)

05.06.2011 19:43:00 | chicacheca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí