(Ne)víra

(Ne)víra

Anotace: .-.

Už nevěřím.
Nevěřím v kouzla
všedních dnů.

Hledám je všude
-kolem Tebe-

Vždyť kouzlem je,
že Slunce ráno vyjde,
že sníh každou zimu zebe!

Proč hledat v Tobě,
-co není-
když rozhlédnu-li se s vírou,
najdu to štěstí třeba v rozednění?
Autor Sukuba, 06.06.2011
Přečteno 335x
Tipy 4
Poslední tipující: Denael, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí