Svobodně dýchat

Svobodně dýchat

Anotace: ...

SVOBODNĚ DÝCHAT

Jen si tak ležím na zemi,
uprostřed louky zdá se mi.
Zdá se mi, když zavřu oči,
že jsem na kolotoči, který se stále točí.
Slyším zpěv ptáků,
cítím vůni máků.
Citím jak roste tráva,
slyším jak se moucha obětí pavouka stává.

Re: Chci umět lítat jako pták, vznášet se
a svobodně dychat, je to tak.

Otevírám oči a vidím modré nebe,
mravenec na noze lechtá až to zebe.
Jak je krásný svět,
když ho nemusíš nenávidět.
Užívej si slunce, když jeho paprsky tě hladí,
užívej si všeho dokud tě hřeje mládí.
Nechávej se unášet létem, to i příroda radí.
Ať nálada ten nejlepší tón ladí.

Re: Chci umět lítat jako pták, vznášet se
a svobodně dýchat, je to tak.

Už se stmívá slunce zapadá,
stále mě provází dobrá letní nálada.
Sluneční zář vystřídá měsíční svit,
zářící hvězdy tě dovedou kam budeš chtít.
I když je noc cítím se v bezpečí,
na tomhle místě se mi vždy ulehčí.
Zavírají se mi oči, do říše snů nechám se vést,
až se probudím, louka zas bude kvést.

Re: Chci umět lítat jako pták, vznášet se
a svobodně dýchat, je to tak.
Autor Kejss, 05.02.2006
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ještě noty a je z toho krásná píseň,možná i šlágr

22.04.2008 16:10:00 | mikyša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí