střípky požehnané radosti

střípky požehnané radosti

Anotace: :-) ještě nevím zda ji přidám do sbírky, zatím tam patří jen část ...

Sbírka: amante sin cuerpo

střípky požehnané radosti
děkuji Ti za splněné,
i za ty, zatím nesplněné, sny

tolik krásy - jen tak tak - jsem snesla
vibrace, něha, záblesky světla

na vlnách touhy pluli jsme -
já radostí kvetla

co na tom, že neznám tvoje dlaně
bylo to tak

dlouze

nabíjecí

nečekané


(co na tom,
že pak až do dvou
nemohla jsem
vůbec usnout)

;-)

- - -

bože můj
až půjde na svět
malý bůh,

dej ať koktejlem
podobně zářivých pocitů
projde lehce skrze
mě a hruď

tak se staň a buď

...

a pak jednou za x let
nech v nádhernou duhu
květ vibrací rozletět ..
Autor Romana Šamanka Ladyloba, 06.06.2011
Přečteno 353x
Tipy 24
Poslední tipující: hašlerka, Radek.oslov.Šafárik, PIPSQUEAK, el viento, la loba, Sleepwalker, Juan Francesco de Faro, Maryje..., Dota Slunská, labuť, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

paráda...

09.06.2011 07:16:00 | el viento

Krásné,kéž by jsi mne viděla jak jsem se usmívala.
Tolik něhy máš v sobě,nádhera.

06.06.2011 17:59:00 | EM EM

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí