Okamžik, co nikdy nikdo nedal

Okamžik, co nikdy nikdo nedal

Anotace: ...

A pak jsi mi šel naproti
Myslím vstříc jeden krok
dopředu a dva zpátky
Neměla jsem ani korunu navíc
na jedno kafe ve foyer
v levnym hotelu
Pak rychle na stopa déšť
se potil na skle

Rozumím hned zítra
pošlu balík nebo ještě lépe
zabalím se
zahalím se
do celofánu...
Obyčejně
Šíleně

***

A vidíš
dostala jsem všechno co jsem kdy chtěla

Skoro

Až na okamžik
Co Nikdy
___Nikdo
___Nedal

***
Autor Koprtinka, 08.06.2011
Přečteno 360x
Tipy 20
Poslední tipující: Maryje..., hašlerka, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, Štěpina G, Bambulka, chicacheca, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

bezvadně napsané ST!!!

09.06.2011 10:49:00 | xoxoxo

tohle je prostě dokonalý

09.06.2011 00:41:00 | chicacheca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí