Odraz v kaluži

Odraz v kaluži

V srdci plno hrdosti,
v hlavě pohrávám si se zlostí.

To když kráčím po ulici,
a vyhýbám se svitu pouličních lamp...

Se stínama ruku v ruce,
se zasmušilým výrazem,
semtam povídám si,
se svým vlastním, v kaluži odrazem...

Ale jen když prší...
Autor David Bernard, 09.06.2011
Přečteno 430x
Tipy 12
Poslední tipující: Anjesis, Mbonita, Jajas, Linzerka, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí