NEPŘEKROČITELNÁ MEZ

NEPŘEKROČITELNÁ MEZ

Anotace: ....

Fantazie bije do zavřených očí
a sny prokoušou se na svět
jako malé želvičky
co derou se do moře
aby přežily
ale tobě,na to nikdo neskočí
ty nemusíš umět plavat hned
stačí ti jen bláznů rolničky
a srdce zkamení ti v hoře
aby city nebyly

tvoje největší slabost
tak obalíš je tenkou slupkou snů
a pověsíš do skříně
jako zimní bundu
co bude v klidu čekat na další sezónu
ale tvoje vlastní zvědavost
se pokusí rozehřát tu kru
a najít pravdu ve víně
protože každou sekundu
svého života,budeš litovat překročení Rubikonu!
Autor ZILA78, 10.06.2011
Přečteno 339x
Tipy 19
Poslední tipující: Maryje..., Dota Slunská, šuměnka, Květka Š., hašlerka, la loba, Bambulka, chicacheca, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sny svět jsou za očima
a někdy protáhnou svůj prst
by okusily, co před nimi dřímá
by našly scénář nebo anonyma
by odnesly si s sebou aspoň hrst :)

11.06.2011 15:20:00 | šuměnka

... je krásná ...

11.06.2011 09:53:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí