Smutek

Smutek

Anotace: Smutnit o samotě

Venku déšt,a bouřka hrozí,
jiného to asi mrzí,
mě však né,jsem ukrytá,
se žalem svím,od světa.
At svítí slunce,nebo je jasno,
moje srdce stejně zhaslo.
Tiše trpím sama stranou,
s bolestí dříve nepoznanou.
Počkám tu,až smutek zmizí,
at nevidí ho nikdo cizí.
Autor lilie, 11.06.2011
Přečteno 305x
Tipy 1
Poslední tipující: To je ONA
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí