Skutočný sen

Skutočný sen

Anotace: Jedna zo starších básní... Tiež celkom fajn...

Sbírka: Noc a Deň

Večerný vánok
privial hviezdy noci.
Závoj temnoty
odhalil krásy vesmíru.

Otvoril bránu
medzi utajenými svetmi,
aby naše sny
mohli putovať
d´alekou cestou
až k vrcholu.

Hviezda,
čo Severkou nazývame,
patrí k divadlu svetiel,
odrážajúcich sa
od hladiny pokojného mora.

A ked´ mesiac v splne
rozdá svetlo svetu,
tvoje oči,
otvoria brány tmy
a tvoj sen sa skutočnosťou stáva.
Autor Liz, 12.06.2011
Přečteno 214x
Tipy 6
Poslední tipující: James Libustka, CULIKATÁ, ECHO PARAZIT, Elyona
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To som si aj ja potom uvedomila :D

14.06.2011 16:22:00 | Liz

Síce to trochu rytmicky nesedí,ale pointa ja skutočne krásna!

12.06.2011 10:47:00 | Elyona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí