Alkoholová

Alkoholová

Anotace: O chvilce svobody..

Buďte zdrávy, vy moudré hlavy,
když už jste tu, tak pojďte pít.
Za sklenkou zmizíte i se svými právy
a my budeme na čas žít.

Po zbytek večera, po zbytek časů,
co vy budete pod stolem,
my užijeme si Slunce jasu,
jasně se koukat a bez norem.
Autor Sirda, 12.06.2011
Přečteno 263x
Tipy 7
Poslední tipující: tato22, CULIKATÁ, Findë, ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

za sklenkou zmizíme i se svými právy,haha-pravda!

12.06.2011 17:21:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí