Hyper reggae

Hyper reggae

Anotace: Písňový text - původní myšlenka byla co všechno se dá najít na půdě

Sbírka: Písňové texty

Na půdě je spousta věcí
malí pohrobci minulosti
odloženy vstříc zapomění
zapadlé věkem
zapadlé věkem – to se nezmění

Stará postel předkům sloužila
část z nich na ní i skončila.
Hodiny co neměří už čas,
kdosi je hodil,
kdosi je hodil – za obraz.

Houpací kůň co mu Šemík byl předlohou.
Obraz karajiny s oprýskanou oblohou.
Skříň, stůl zrcadlo i koberec je tu skryt.
Dal by se tím vybavit,
dal by se tím vybavit – celý byt.

Z vázy vylovím láhev moku
a usadím se do křesla
Zvolám: „vylez Čáryfuku“
Nálada se mi
nálada se mi – povznesla

Láhev dopíjím a přikryji se závesem,
hlavu si podložím slovníkem naučným.
Přichází ke mně, přichází ke mně sen,
přichází ke mně sen – a já už spím.
Autor jeejay, 12.06.2011
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí