Z myšlenek se propadá.....

Z myšlenek se propadá.....

Anotace: z myšlenek je ozvěna

z myšlenek se propadá
není z toho uniku
kam to zapadá
v tom zvláštním podniku
JMÉNEM SVĚT
z růže květ
modrá obloha
"Kdo prosí boha"
kde vteřina je druhá
ta první to je žena
zatím bez jména
s krásnou tváří
co prozáří
ta nebezpečná duha
nemusíš jí věřit
když vše se dá slepit
když v každém okamžiku
padá něha na chodníku
z lásky se propadá
mně ale napadá:
že ještě šanci má
Z MYŠLENEK JE OZVĚNA.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 12.06.2011
Přečteno 274x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ŠEDIVÁ MYŠ, la loba, E.T.Jane, CULIKATÁ, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí