Kapky času

Kapky času

Anotace: ...........

vteřina za vteřinou
toť další díra do síta
kapky vteřin nepominou
čas stále soucit odmítá

tím sítem se život ztrácí
a s každou kapkou slábne
plýtvat jím se nevyplácí
on nade všemi vládne

čím více děr je v sítu
tím více člověk nabírá
však život mizí bez soucitu
za ním hladina se zavírá

i já svým sítem mávám
a díry chci ucpat nadějí
dál však dolů propadávám
proč nám kapky zůstat nesmějí
Autor James Libustka, 13.06.2011
Přečteno 352x
Tipy 40
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Kars, Tanzania, whiolet, Lorraine, hašlerka, V.N.Losinský, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, E.T.Jane, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevím...

15.06.2011 17:59:00 | whiolet

Jo,já taky mávám sítem,a ty kapku si dělaj co chtěj,neuděláš nic.

13.06.2011 15:50:00 | ECHO PARAZIT

Pravdu díš,
kapky nechytíš,
Ale když spíš,
pak se z toho síta
vykloníš.
Někdy výš,
jindy níž,
ale vždycky
poletíš.
:-)

13.06.2011 13:36:00 | divoska_jaja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí