Poselství svobody

Poselství svobody

Anotace: Název mluví za sebe.

Sbírka: Kousek nebe

Když jsi svým pánem domu,
návštěvě je po ostatním po.
Jedno, v kolik se vrátíš domů,
zda sis skočil jenom na jedno.

V práci děláš na 100 procent,
doma nejlíp o třicet míň.
Jsou lepší věcí, co stojí za to,
než se pořád starat o kuchyň.

Svoboda je mnohem víc,
než si umíš představit.
A když je vás doma víc,
je třeba ven vyrazit.

Nikdo tě nikam pořád nestrká,
neotravuje další blbý nápad.,
Neděláš, co se tě vůbec netýká,
je hezké s ženou vidět západ.

Svoboda je mnohem víc,
než si umíš představit.
Možností je bez hranic
za vše musíš zaplatit!

Svoboda je mnohem víc,
na nikoho se nevázat.
Možností je bez hranic,
než se někomu uvázat!
Autor jehlaspichlas, 16.06.2011
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: whiolet, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

svoboda je trpká věc když se stane samotou...

16.06.2011 21:13:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí