VÁŠEŇ

VÁŠEŇ

Anotace: ona už bude vědět

VÁŠEŇ

Žhavým klíčem otvírám
komnatu svého snění
sám procházím lesem
kde jsem zajatcem
Tvého chtíče
a pomoci už není...

Ve vláknech rozechvění
rozeznávám
Tvé prsy mezi borůvčím
trsy vzdechů
a koberec mechu
je klínem Tvým...

Vím, přijde ta chvíle
ten čas
kdy sundám sladké brýle
a mezi kameny se navrátím
ale tu jiskru v nás
ten hlas
tisíckrát ti zaplatím !
Autor Houda, 17.06.2011
Přečteno 273x
Tipy 11
Poslední tipující: jitka.svobodova, Judita, Romana Šamanka Ladyloba, zenge, CULIKATÁ, jvacl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí