láska

láska

Anotace: o lásce

Proč je láska tak krásná, a zároven bolestivá
proč se jindy vzteká, jindy je lítostivá.

Proč láska musí bolet, ptám se každého kdo jde kolem
a nikdo mi neodpovídá, mluví jen můj stín který je mým snem.

Vidím ho všude......
v korunách stromů, ve vodě, ve vzduchu
je hluboko v MÉM srdci.

Nechci o něj přijít, nechci.
Láska bolí jako zlomené srdce
Autor klinika, 19.06.2011
Přečteno 298x
Tipy 5
Poslední tipující: Thalia, Sleepwalker
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je ale hezké..?! :)

26.07.2011 19:49:00 | Sleepwalker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí