Možná je....

Možná je....

Anotace: možná je...

Možná je to divné,ale zdání klame
možná jen schází myšlenka
či nějaká písmenka
říkají přece to samé
je to snad únava
či lahev v koutě ukrytá
co v mozku přebývá
jako ta naděje,
co je tak rozbitá
možná jen tušíme
když srdce říká
co ale asi nevíme
když se potom vzpomíná
Autor Radek.oslov.Šafárik, 19.06.2011
Přečteno 297x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Romana Šamanka Ladyloba, JitkaFi, hašlerka, Mbonita, CULIKATÁ, Paulín, ECHO PARAZIT, hatlapatla, jitka.svobodova, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Radku, někdy vzpomínky nás bolí,
když lidé sypali do srdce hrsti soli...
... někdy nás myšlenka hřeje,
slyšíš? Tvé srdénko se náhle směje.

19.06.2011 14:22:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí