MALÁ NOČNÍ SPOLUVINA

MALÁ NOČNÍ SPOLUVINA

Anotace: Tak takhle veršuje moje kamarádka :-)) Za mne ST

MALÁ NOČNÍ SPOLUVINA

Zhasneme světla
sfoukneme svíci
jen naše těla ve vichřici
divokých vášní zmítána
noc je jen chvilkou do rána !
Dva nazí
dva tak odestlaní
slovy svých dlaní
milovaní...
Vyprahlí žíznivci na poušti
co místo vody polkli hlt vína
těm prý Bůh hříchy odpouští...
Jsi vinen !
A já jsem spoluvinna !!
Autor Houda, 19.06.2011
Přečteno 308x
Tipy 12
Poslední tipující: ŠEDIVÁ MYŠ, Zasr. romantik, Mbonita, JitkaFi, CULIKATÁ, hašlerka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Máš schopnou kamarádku! ST i za mne.

19.06.2011 22:06:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí