Holčičko, neumírej...

Holčičko, neumírej...

Anotace: ém... já vím, že mi skáče rytmus a je to takové celé kostrbaté, nicméně to tak nějak vystihuje můj pocit z většiny lidí kolem mě... Kapku depka, no :D

Člověk umírá každým dnem,
S každičkým zahozeným snem…
Ideje, co tvoří lidi, jejich marné splíny
Nad špatností světa, i pocity viny…
Ve chvíli, kdy o ně přijdeš,
Zůstane jen zbytečná nádoba,
Jen prázdný džbán, chodící mrtvola…
Taky se ti zdá, že potkáváš tolik mrtvol,
(každý den…)
Že taky pomalu umíráš?
Holčičko?
Proto pláčeš?
Autor Juliete, 22.06.2011
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Holly-EnD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí