NĚŽNÉ ZÁVISLOSTI

NĚŽNÉ ZÁVISLOSTI

Anotace: ....

Jsi jako opium máků
jsem na tobě závislý
jsi jako bílé paže ptáků
už nejsem nezávislý

už nežiji jen bez příčiny
mám důvod
znám odpověď z kopretiny
i tvůj původ

jsi jako voňavý list tabáku
první šluk
co roztáhl mi srdce
jsi jako širák tuláků
něžný shluk
dravá tepna v řece

už nežiji jen tak
příteli
mám city
a ten mák
co do mě zaseli
jsi ty

jsi jako polární záře
křišťálově čistá vodka Amudsen
a já,první člověk na tvém pólu
jako zvíře
byl jsem tebou probuzen
abychom v obětí,umřeli spolu!
Autor ZILA78, 22.06.2011
Přečteno 309x
Tipy 19
Poslední tipující: Mbonita, Zasr. romantik, hatlapatla, WAYWARD, CULIKATÁ, nejsembásník, Květka Š., la loba, Bambulka, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

něžné závislosti
ty pohostí srdce ...

23.06.2011 19:58:00 | Mbonita

Ok. Ty se se slovy nemažeš... \:-)
Sice se snažím psát jinak (jsem primitiv), ale tak nějak to do mě z tebe buší. st :-)

23.06.2011 17:57:00 | hatlapatla

krásná, zaplavila mi srdíčko ...

23.06.2011 11:08:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí