PRAMEN

PRAMEN

Anotace: ....

Ty ozubené kolo
a já ložisko
našeho společného soužití
jsi modelka,má duše jako molo
kráčíš po ní,ostře jako skalisko
city vápenitý

už ne nevinní a tak použití
střídmí ve své nestřídmosti
každý jiný ale tak osobitý
v deliriu střízlivosti

ty vazelína
a já voda
nedostanu se na tebe prokluzuješ
mi mezi prsty
nevím čí je to vinna
ale je to škoda
proč zahazuješ
naše štěstí

jako cár popsaného papíru
a vzpomínky,pocitové vězení
ale teď posílám vzkaz,do celého vesmíru
má láska k tobě,nikdy se nezmění!

Jednou vytryskla
a stále pramení!
Autor ZILA78, 23.06.2011
Přečteno 238x
Tipy 29
Poslední tipující: hatlapatla, labuť, šuměnka, Nick Name, Maryje..., chicacheca, Kars, Květka Š., la loba, Dota Slunská, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kéž navěky pramení...

25.06.2011 09:36:00 | šuměnka

smutná,moc pěkná...

24.06.2011 00:44:00 | Maryje...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí