Jednou snad...

Jednou snad...

Anotace: půjdeme spolu osudu napospas...

To víš, že je to tak
že občas přemýšlím, zda může za to čas,
za to, že lásky vánek ustanul
a zlomil se vprostřed věty hlas-
prostě, že lásce někdo v půli zlomil vaz....

To víš, že může za to někdo jiný,
ale co když je třeba chyba v nás
co když jsme tu chvíli žili nadoraz
a pak jsme byli z ničeho nic jiní, líní...

To víš, snad jednou někdo napoví,
a lásku utopenou v tůni pro nás vyloví
bude to jiné, stejné, zvláštní a krásné
a bude plápolat a víckrát nevyhasne...

To víš, ty víš přece vždycky vše
i to, proč tenkrát tyhle drobné rozepře
nás oddělili od sebe tlustou hranicí
a to je to, proč láska s nezájmem hraničí...

To víš, že ty jsi jiný, než jak tě znám
a přesto stejný, jakého tě ráda mám
už se v tom nevyznám a vzpomínky jdou dál
a jak se říká- po bitvě, každý generál

To víš, že občas táhne mě to zpátky,
ale už se dál nedostanu zavřenými vrátky...

snad jenom vrátit se zpátky do pohádky...
Autor tajemná slečna, 24.06.2011
Přečteno 321x
Tipy 14
Poslední tipující: Barci, Dominik Plesr, Karlik, ZILA78, Radek.oslov.Šafárik, ilona, excited, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V některých řádcích čtu svou minulost kterou už neovlivním...

12.07.2011 23:14:00 | Karlik

já se vracím každý den... ve snu..

24.06.2011 12:53:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí