neumím

neumím

Anotace: ...

v mnoha okamžicích
jediného času
problikává neměnnost

vydáni na milost nemilost
každý tak trochu pštros
děkujeme písku

zdánlivé se mísí
s čímsi skutečným
a já neumím...
...neumím nabývat jistot
Autor radexk, 26.06.2011
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: jenommarie, CULIKATÁ, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí