Žalozpěv pro naše srdce

Žalozpěv pro naše srdce

Anotace: Zavři oči...

Lilie květ naposledy v Tvých dlaních vydechne,
Sinalé okvětní lístky snesou se mlčky k zemi.
Ty hledíš na ně, bezmoc ovládne Tě. Není cesty zpět.
Víš, že již zrakem svým nikdy nespatříš ten květ.
Avšak uvnitř Tebe navždy zůstane uschován onen...
Symbol krásy.

Sfoukni svíci.
Zavři oči.
Pohleď, snový svět.
Sfoukni svíci,
Zavři oči.
Neplač, vždyť on je zpět.

Hvězda rozzáří se a pak vydá se na svou poslední cestu.
Vše utichne a ona zhasne. Zmizela..?
Noční nebe roztříštěno nyní postrádá jeden ze svých nenahraditelných střepů.
Souhvězdí Blíženců už nikdy nebude souhvězdím pro tento svět.
Avšak uvnitř Tebe navždy zůstane uschován onen...
Symbol přátelství.

Sfoukni svíci.
Zavři oči.
Pohleď, snový svět.
Sfoukni svíci,
Zavři oči.
Neplač, vždyť on je zpět.

Poslední úsměv, pohlazení, jiskra v očích zhasíná. I on musí jít.
Všude ticho, Tvá duše osamělá. Chce se jí křičet...
Zrnka písku padají jedno přes druhé, nikdo nedokáže je zastavit. Nikdo neví jak.
Život už nikdy nebude takovým, jakým byl. To víš.
Avšak uvnitř Tebe navždy zůstane schován onen...
Symbol jeho...

Sfoukni svíci,
Zavři oči...
Autor Daya, 28.06.2011
Přečteno 254x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, ilona
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Inu,dobře ten pocit znám...nádherné... :)) ST

28.06.2011 00:09:00 | ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí