Zase na koni

Zase na koni

Anotace: pro R.M.

Pustím si porno, možná trochu tvrdé
Pohádku kde jsou zvířátka tak i lidé
Koník řehtá, žena se slastně tváří
A slunce je objímá svojí září

Paprsky hladí hřebce po srsti,
Žena se vesele pod ním prstí.
V ústech svírá ten velký, rudý…
Kam nestačí pusa používá údy.

Však přichází velké finále!
„Vše to nespolkneš pro pana krále!
Ty vole, ty píčo ona to fakt dala.“
Jen za to ta podívaná stála.
Autor Edmond Kadad, 28.06.2011
Přečteno 331x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, Viva La Roma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí