Závěrečná

Závěrečná

Anotace: Tuhle jsem vymyslela já s mou kamarádkou T. Hladíkovou :-) Snad se líbí, je pro naši učitelku na češtinu na závěr školního roku. Psaná z pohledu celé třídy! :-))

Poznala jste nás - téměř nové lidi
ale nevěřte pomluvám ani za mák
vždyť to co se o nás po škole tvrdí
je přece pravý opak!

Možná jsme vás překvapili
možná jste také očekávala zvěř
místo toho jsme se na výku připravili (většinou)
a že jsme se snažili to nám Bože věř!

Teď na sklonku roku víme
že přinesla jste nám vědomostí poklad
a že také třicátého uvidíme
na našich vysvědčeních toho doklad.

Jistě - prospět s výbornými
to očekávala by se tvrdá práce
ale co když je někdo líný?
A do učení se mu nechce?
Myslete na to
že teď je tu s námi vůně mladých let
kdy učení je nuda - zato otvírá se svět!!
Autor Monica., 29.06.2011
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, Donne
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí