Rána někdy bolí.....

Rána někdy bolí.....

Anotace: bolí někdy rána....

Rána někdy bolí
ale ty se ptáš?
Proč?všichni lhali
sen se zdává
No kvůli tomu,hledej cokoli
I ty to ale vzdáš?
ticho je ozvěna soukolí
tak buď lásko zdráva
Jak tony znějí
zázrak rozdáš?
když můžeš říkat cokoli
A VTEŘINA MÁVÁ.....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 29.06.2011
Přečteno 234x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hatlapatla, Jiná, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, Mbonita, Květka Š., CULIKATÁ, Gabrielle
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí