Bestie

Bestie

Kousky zrdcadla,
roztříštěné
v odrazu lesknoucího se jezera.

Postava na prahu,
sklánějící se ke stojanu na deštníky.

A do oken bušící kapky.

Klíče v dlani.

A dveře žádné.

Zmiz odsud pryč ty bestie.

Ty co krmíš se potravou jiných.

Ty,
co marně vyješ na měsíc.

Který ozařuje,
tvou zákeřnou srst.

Ta co nepelichá,
jen barvu mnění...

Pak jen hledíme,
na trpké vzduchu tlení...

Tak už shoď ten převlek,
ve kterém se skrýváš.

Jsi přece odpočatá,
tak proč pořád zýváš?...
Autor David Bernard, 30.06.2011
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pardon, psal sem to pod vlivem a ve špatné náladě...

30.06.2011 15:33:00 | David Bernard

nažíváš s ní?
jak ji nazývaš?
ale myslím,
že to se ji nezívá,
to má pořád hlad :-)
pořádek si udělej
v i/y písmenkách ...

30.06.2011 08:25:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí