Samota

Samota

Anotace: o mě

Sbírka: Moje básničky

Sama sedím na pohovce,
a přemýšlím a myslím na jisté lidi.
Venku slyším bečet ovce,
ptáčci taky zpívají a já se kochám výhledem na stromy.

Dívám se totiž z okna,
nemám tam žádné domy.
Ale padá mi před očí jedna vlasová lokna.
Doufám, že za chvíli neuslyším hromy.

Poslouchám tóny, krásných písní,
ale budu muset za chvíli vařit oběd,
a nezabývat se už touhle básní.
Brácha totiž za chvíli přijde a bude mít hlad jako medvěd.

Ale chybí mi pár lidí.
Kluk a kamarádky, přítelkyně.
Holky mě zatím nešidí,
a kluka bohužel nemám, protože nejsem žádná světice ani bohyně.

Brzy se to snad změní,
někdo se snad brzo objeví.
Podle mého znění,
a taky se více projeví.

Bude mě mít rád a já ho taky,
nebudu dělat už na nikoho tlaky.

Rie fu - Romantic
http://www.youtube.com/watch?v=gpN6rw8sXL0&feature=related
Autor Nikolka, 30.06.2011
Přečteno 379x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí