Večerní pocit osamocení

Večerní pocit osamocení

Anotace: Smutno, dno, skoro depka.

Sbírka: Moje básničky

Sedím na své posteli,
a tóny Enaudiho proudí k mým uším.
Jen plyšáci se ke mě přitulí,
a já sedím a přemýšlím.

Proč se semnou moc lidí nebaví,
copak dělám špatně.
Snad se to brzy mé já dozví.
A snad se nebudu cítit zase tak na dně.

Venku prší a já otevřené okno mám,
a cítím vlahý vzduch.
A že brzo uvidím své známé lidi doufám.
Dneska aspoň není slyšet z aut hluk a ruch.

Za chvíli si půjdu číst knížku,
brzo taky pofičím spát.
Do rukou obejmu svou lišku,
a nechám si něco snad hezkého zdát.

Ludovico Einaudi - Primavera
http://www.youtube.com/watch?v=qmxFAT581T4
Autor Nikolka, 30.06.2011
Přečteno 557x
Tipy 2
Poslední tipující: la loba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já znám smutek z osamělých večerů ale důležité je se mu postavit...bojovat...držím palce aby zase bylo lépe a veseleji

04.07.2011 08:53:00 | la loba

Dobrou noc Niki a nebuď smutná.

30.06.2011 23:52:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí