Nevzdávej....

Nevzdávej....

Anotace: Modř božích těl a bílá svatvečera...../F.G.Lorca/

Nevzdávej se,Mořeplavče!
tvé sny jsou bezbřehé
jsi stínem bez naděje
slova co napodruhé

V krajině těch mrtvoživých těl
jen lži jsou uložené

Nezačínej,tuláku!
když díváš se k bohu
než se zrodí naivní
co dál už nebrání

tvá modrá hvězda,co jsi měl
že naděje tě zachrání

Hlídej, všechna slova!
kde je lidská něha
kdo v tobě zapláče
ale nespěchá

moře když to chtěl
dálka je Bezbřehá

Nevzdávej se,srdce co smělo!
jak křídla co jsou slepá
uvnitř jsme děti,nesmělí
i písně dálek nedozněly

v tichu umlčených těl
jak modrobílá vlna

CO ZÁVIDĚL..i VZPOMÍNKÁM.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 02.07.2011
Přečteno 331x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, hatlapatla, Mbonita, CULIKATÁ, Hazentla, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (12x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí