TO PRAVÝ

TO PRAVÝ

Anotace: ....

Tantrické zjizvení pavučiny
osnova kosmických principů
východní filozofie a příčiny
zjevení a příslibu

kde oko jako svobodný pták
mává řasami
a rty jako rudý drak
ukousnou dužinu i s drahokamy

kde srdce jako jahodový džem
namazané na křupavém toastu
darované s láskou
kde city mají šlehačkový lem
a štěstí jako oříšky,v každém kousku
nezavánějí otázkou

proč po noci
vždy nastane den
a sním zmizí
tak krásný sen

proč odcházíš
s ránem
a po tobě,zůstane jen vůně parfému
a prázdné sklenice s vínem

proč chováme se jako cvoci
když patříme k sobě
jako na pytlovinu len
aby se uchovala čerstvost kávy
můžeme se spolem vyhřívat jako mloci
na slunci,ty ve mně,já v tobě
stačí přece jen
uvědomit si,co je pro nás to pravý.
Autor ZILA78, 03.07.2011
Přečteno 244x
Tipy 21
Poslední tipující: hloubavá, hatlapatla, hašlerka, Juan Francesco de Faro, Maryje..., šuměnka, labuť, Květka Š., CULIKATÁ, la loba, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

věčné proč nás provází....
...moc pěkná...

04.07.2011 07:49:00 | Maryje...

ta to bych si chtěla někdy uvědomit :)

úžasná věc!

03.07.2011 21:00:00 | šuměnka

Nemám slov,jsem uchvácena a jdu si dát alespoň ten jahodový džem:-)))

03.07.2011 16:31:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí