V MYŠLENCE SEBE NENAJDEME.....

V MYŠLENCE SEBE NENAJDEME.....

Anotace: je to v názvu...

Jsme částečky myšlenek
co kouzlo noci
bez Pomoci
co z domněnek
smutně se tváří
Jsi naděje
promlčený stín
tak jako zářez a klín
nelitujeme vteřiny
když jako proměny
smutně se tváří
litera noci
bez pomoci
slova si loudí
nepiješ?Nepiješ z louží?
nemůžeš a hledáš
soudíš, to nemáš
Kde je racek co krouží
Kdo soudí
malé anděle nadějí
hledáme sebe
nemáme nic
zlost co zebe
co je víc....když jen odkrojíme
V Myšlence Sebe Nenajdeme.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 04.07.2011
Přečteno 253x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hatlapatla, hloubavá, Psavec, Donne, CULIKATÁ, Mbonita, ECHO PARAZIT, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Působivá, líbí...*:)

06.07.2011 10:58:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí