Cesta

Cesta

Anotace: nic není jednoduché

Sbírka: Chvílka čtení

Cesta,cestička,pěšina,štreka,
kdybys tak věděl co na ní tě čeká?
Cíl na jejím konci však musí zato stát,
to by si každý měl toužebně přát.

Nemusí zprvu jasným být,
cestu však nechtěj proto opustit.
Možná malou pěšinkou k velkému cíli dojdeš,
ne jednou,ale mnohokrát ošklivě klopýtneš.

Cíle bez překážek,to nejsou cíle valné,
kdejaký lenoch je hravě zvládne,
umeteným cestám raději se vyhýbej,
těm co je nabízí svého sluchu nedopřej.,,

Autor jozífek, 09.07.2011
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: te.re., Judita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí