SLOVA ANDĚLA

SLOVA ANDĚLA

Anotace: Tuto píseň jsem si načrtl během natáčení filmu Bastardi II. v penzionu KLÍDEK", kde jsme bydleli... Inspirovaly mně k tomu krásné letní večery v okolí Babiččina údolí..

Sbírka: Věci neměnné

"Znaven je ten, kdo nic nedělá",
to byla slova anděla,
jež probudil mne za spaní
tentokrát dřív, než svítání.
Křídly nabídl mi směr,
který byl ten den na výběr,
já měla jizvu na dlani.
Dělej to, co tě nezraní,
klidně lítej, jako pták,
hlavně se hýbej, člověče,
nebo dopadneš "Bůhví jak".
A budeš zlořečen,
tím kdo strach nahání,
jako poškolák...

Únavu zahoď do koše
s obnošeným prádlem.
Pak budeš znovu krásná
a nejen před zrcadlem.

Tak to byla slova anděla,
o tom, kdo nic nedělá,
a nechá paní únavu,
vykonat mozku popravu.
Já anděla však poslechla
kyslíku se nadechla,
problémy házím za hlavu.
Pro dnešek vynechám kávu
a půjdu zamávat světu,
díky můj drahý anděli,
za sonátu na trumpetu
a na shledanou v neděli,
už budeme oba dospělí,
v tom se nepletu...

...v tom se nepletu.
Autor patrikus, 09.07.2011
Přečteno 353x
Tipy 23
Poslední tipující: Lucijena, Kars, Gabrielle, James Libustka, tato22, Emmelia, Petbab, ilona, Zasr. romantik, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Copak melodie... ale ten zpěv ( nazpívala Kristina Kudrnáčová od Hapky a Horáčka z Kudykamu ;)

19.10.2011 22:48:00 | patrikus

Věřím, že i melodie je skvělá :-)

17.10.2011 21:39:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí