SNAD

SNAD

Anotace: ....

Snad ocelová struna
v bílé dlani
snad ledová duha
a kapky krve na ní

snad peří ptáků
co větrem vlají
snad zbytky mraků
slzy v sobě mají

snad hladná srdce
citem zrají
snad ty srdce
stopy lásky nám dají

snad tvé rty
co něžně se ptají
snad polibek
v sobě tají

snad duše
jako barvy na paletě hrají
snad černá tuže
den potají krájí

snad víš
co city nám říkají
snad spíš
než tvé sny roztají

snad víš
za darmo nám nic nedají
snad jen kříž
a dva lístky v tramvaji

snad víš
všichni se dívají
snad smíš říct
promiň….už mě to nebaví.
Autor ZILA78, 10.07.2011
Přečteno 262x
Tipy 28
Poslední tipující: hatlapatla, Kubino 2, Juan Francesco de Faro, zenge, labuť, Mbonita, E.T.Jane, danav, CULIKATÁ, Zasr. romantik, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... snad ...
se pořád ještě smíme ptát
a odpovědi posbírat ...
... snad ...
máme čas
nespěchat ...

10.07.2011 21:56:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí