Sestřičce

Sestřičce

Anotace: Pavlí promiň

Sestřičce
Sestřičko milá,
čistá ś jak víla.
Odpusť mi hříchy mé,časem již pohřbené,
jež přesto stále bolí.
Sestřičko,
jsi mého života solí.
Děkuji Tobě, jenž děti na svět provázíš
a tím ze sebe smýváš tíž,
těch skutků minulých,
kdysi možná zlých,
dnes ve světlo se měnících.
Autor nalča, 12.07.2011
Přečteno 379x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí