Martině

Martině

Anotace: nebuď už smutná...

Martině
Duše krásná, duše křehká,
duše jak hedvábí hebká.
Nevíš,jak máš správnou cestu najít,
s kým a kdy svůj život spojit.
Věř,že mnohý(á) rád Tě má,
pro Tvůj smích, co má, to dá.
Nejsi sama, kdo takhle potýká se s životem
a má pocit,že stojí tak trochu "za plotem".
Věřím však, že ty to nevzdáš
a dál pro nás budeš svítit
jak na obloza hvězda.
Autor nalča, 13.07.2011
Přečteno 332x
Tipy 4
Poslední tipující: casla, Mraveneček, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí