Tady na Zemi

Tady na Zemi

Anotace: proč je to někdy tak těžký?

Tady na Zemi
Proč je ta cesta,
která tu čeká
na člověka,
tak těžká?
A nebo lehká?
Někdy máš všeho dost
a zas spácháš nějakou nekalost.
Jindy dobro v Tobě velí
a obejmout chceš svět celý.

Jsem jenom obyčejná žena,
co nechce býti zavržena.
Možná kdysi jako muž,
použila jsem i nůž.
A Ti, co zabila jsem,
do mé rodiny přišli zase.
Opět vrátili se ke mně.
To jsou ty zákony naší Země.
Tak "hladím je a líbám je"
a v tom se skrývá naděje,
že odpustí mi a půjdeme dál spolu v míru.
Pane, já neztrácím v to víru.
Autor nalča, 13.07.2011
Přečteno 229x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, casla, chicacheca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí