V tom vzduchopráznu........

V tom vzduchopráznu........

Anotace: potkávám...

V tom vzduchopráznu potkávám
sám sobě,a černé mraky
křižují odmítavé sny
potápějící lidské vraky
umlčí všechny zaprodané sny
potápějící lidské vraky
umlčí všechny zaprodané plány
v budoucí krajině fotí si
čarodějové vzpomínání
i když se loučí,učesá hříchy zaprodání
v proměně budoucích lží
když kolem tiše,tichounce mží
já sám si přejí,já všednost zdávám
já mlčím,a ze strany na stranu ,já vrávorám
jen pocit zmaru,bez plánu
ticho já včera potkávám
lituji další chvíle,co nepřijde
Ještě ale umí lhát...
když snu,snu já zamávám
co do srdce se vejde?
když mlčí v knize ztrát
neboj se já nepřiznám,
v tom vzduchopráznu já potkávám...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 14.07.2011
Přečteno 365x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hatlapatla, zenge, Mbonita, labuť, CULIKATÁ, Niky88, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pozoruhodná, moc se mi líbí...*:) Četla jsem jí jedním dechem...*=)

24.07.2011 12:06:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí