Patříš jiné..

Patříš jiné..

Anotace: stará láska nerezaví..

Pravda, že Tvé srdce patří jiné,
vím to, ale přiznat to je těžké.

Tak ráda bych Tě držela v náručí,
však kdo Tvému srdci poručí?

Svět teď v barvách šedých vidím,
stále však v zázrak věřím.

V zázrak, co všechno změní,
kéž v Tvém srdci už jiná není.

Stále patříš té, co Tvé srdce zradila,
tak tiše se Ti z náručí vytratila.

Snad to jednou pochopíš,
až sám lásku mou ucítíš...
Autor Sarinka318, 16.07.2011
Přečteno 243x
Tipy 2
Poslední tipující: F.i.L
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co se nedá?

17.07.2011 21:28:00 | Sarinka318

to se nedá.

17.07.2011 09:20:00 | Lagedama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí