Výsadkář

Výsadkář

Anotace: Pro mého anděla-vojáka. Pro jediného, který stojí při mně, stůj co stůj... Děkuju!

Stojíš jak vlezlý Cassanova
ve dveřích zámku Satanova
Proč mučíš mě pohledy zpod vlasů?
Slyším Tvé srdce jak z rozhlasu

Cítím Tvou krev jak proudí tělem
voní po způsobu neotřelém
toužím po polibku napůl smělém
a oba jen pláčem nad údělem

Stojíš tu, lásko, v zeleném
uhni, než sejmou Tě polenem
uteč, než někdo trefí se
jak Tvůj baret zem zbarví se

Dají Tě sežehnout plameny
na Tvůj hrob navrší kameny
stojíš tu, lásko, jenom sám
neboj, zemřít Tě nenechám
Autor Matsuyama Tatsuko-chan, 17.07.2011
Přečteno 572x
Tipy 16
Poslední tipující: Bakchus, Rezkaaa, Boscai, tato22, Emmelia, Baskerwille, E.T.Jane, Donne, Juan Francesco de Faro
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí