Repete nových dnů

Repete nových dnů

Anotace: ...básnířské deja vu...

Kde je ta pověstná hranice
mezi přátelstvím a láskou?
Kde skrývá se ta mezistanice
ve vztahu neexistujícího prince
se zakletou kráskou?

Možná je to jen opojení
dávnou touhou a starým snem,
možná je to jen procítění
před další cestou dlouhou
se směrem někam za obzor.

Pocity jako hrozny staré vinice
jsou nasládlé tichem opuštění
před hlavní sklizní letní vánice.

A Ty cítíš a mlčíš,
když na kolotoči koloběhu života
se nadčasovou rychlostí točíš
a svět se Ti před očima mihotá.

To tehdy do rukou spadla nám hvězda
ztraceného osudu
a i když se to možná nezdá
víno mění se zpět na vodu.

A vesmír pro jednou přestal
hrát na náhodu
vrytou v límci bible bájných osudů.
Autor Denael, 17.07.2011
Přečteno 268x
Tipy 20
Poslední tipující: Emmelia, ilona, Chancer, labuť, Mbonita, E.T.Jane, strašidýlko-střapatý, Bambulka, CULIKATÁ, ZILA78, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poslední dobou se na tuto otázku ptám čím dál častěji...

19.07.2011 23:15:00 | Chancer

Jasné ST!!!

18.07.2011 09:49:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí