Osudu

Osudu

Anotace: o všem i o ničem...

Dík, pane kapitáne,
dík za to, co máš pro mě nachystané
a že je trablů občas víc
i tak lepší než nic...

Připij mi na zdraví
skleničkou prázdnou po okraj
usměj se, děvče ví
chápu tvůj jinotaj.

Ty nejsi zlý ukruta
jen milý blázen
za lásku pokuta
za štěstí čumákem na zem.

Tak ještě pár let
at jsem tu a baví mě svět
jednou tě omrzí s ohněm si hrát,
protože kdoví, co může se stát.

Potkám tě jednou
až barvy zblednou
až dojde ti cukr pádů
a pustíš mě projít na zahradu....
Autor tajemná slečna, 17.07.2011
Přečteno 285x
Tipy 6
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků, strašidýlko-střapatý, ilona
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásné dílko!To se povedlo:)

18.07.2011 00:27:00 | ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí