Všechno je jinak...

Všechno je jinak...

Anotace: jsi vteřina..

v proměně času nenajdeme stín
kde pak se ztrácí tvůj klín
kdo hledá ten ho najde
z myšlenek na lásku co v tichu zajde...

potom jen objeví svou vteřinu
nenalezenou hladinu
možná jen slova pláči
jsme slova,i rváči

myšlenku z lásky popel zbude
ale jen z nás zbude
krajina slov a zázraku
kde jsou ty slova co letí do mraku

jsi vteřina
jsem naděje,a vím jak
jsi jediná
ale vše je jinak...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 19.07.2011
Přečteno 281x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hatlapatla, CULIKATÁ, Juan Francesco de Faro, Romana Šamanka Ladyloba, whiolet, Mbonita, Satha, Květka Š., Mraveneček, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak nějak to je

19.07.2011 21:25:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí