Pepřovanou, slanou.

Pepřovanou, slanou.

Anotace: Včera jsem si mazala chleba s máslem a hledala jsem solničku... A zase mě osvítila myšlenka...

Sbírka: Má včerejší tvůrčí chvilka 1.

Ruku v ruce prochází se tmou.
Navždy zasnoubeni, navždy zůstanou.
K dalšímu kroku už se nedostanou,
protože musí jít jinou cestou.

Ona patří ke všemu, co ochutnat jsi moh.
On ti zase správný říz vrátí do noh.
Oba dostali do vínku mnoho správných vloh.
Ale teď, nevědomky, vezmeš jim život.

Rozpouští se,
na cestu jdou, chuť zanechávají.
Pepřovanou a slanou.
Na cestu jdou...
Dutina ústní, hltan, jícen...
Autor Rezkaaa, 19.07.2011
Přečteno 258x
Tipy 2
Poslední tipující: Špáďa, Houda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí