V sobotu frčíme..

V sobotu frčíme..

Anotace: To mě čeká a neminéééé.. Se těším jéminé…..

.

Tašek plný pražský byt
o víkendu vyměním
za sluneční svit.

Zmírní se stereotyp
i lehká rodinná krize,
Budeme odpočívat
nebude práce, PC ani televize!

Stanu se bublinkou mořskou
Zhoupnu se na hladině
Pohladím oblázky nohy ploskou
Sluneční paprsky už skoro hladí mě

Na chvíli sama budu chtít být
Oddělím se od naší skupiny
Najdu si absolutní klid
Své tělo schovám do hlubiny

Odpočinou si „kolečka“ v hlavě
a o tom ta dovča je – právě

Budete mi chybět
- vy, modří „blázni“,
Ale vskutku raději
vykoupu se v mořské lázni :)

.
Autor E.T.Jane, 20.07.2011
Přečteno 272x
Tipy 12
Poslední tipující: hatlapatla, Zasr. romantik, Mraveneček, ECHO PARAZIT, Houda, Donne, Květka Š., Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jé to samé čeká mě,ale jedu jen do čech a jen na víkend,ale určitě se těším na odtržení od stereotipu,bo už se zblázním.

20.07.2011 17:26:00 | ECHO PARAZIT

Užij si to a doufám,že bez těch ježků.Brrr!

20.07.2011 10:59:00 | Donne

víš že...každá mušle,mušlička
to je v modru básnička?
Tak přeji moc pěknou dovču.

20.07.2011 10:21:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí