Někde?

Někde?

Anotace: Pořád přemýšlím, jestli má vůbec cenu doufat...

Snad jsem Julie?
sama, bez Romea
proč můj Montek nepřišel pod balkon?
Romeo není, nežije
kde je jeho dýka?
Trestat se za své štěstí já mám sklon
Jak Arwen bez lodi
a bez Elessara
jen bloudím světem, jenž tiše umírá
můj Aragorn není
a nikdy nebyl
pro mě se Šedý přístav zavírá
Jak Guenevera
dělám stejnou chybu
beru Artuše, kde je tisíc Lancelotů
Zabíjím Romea
jednoho každý den
vracím se do tmy, vracím pro samotu
Autor Matsuyama Tatsuko-chan, 20.07.2011
Přečteno 280x
Tipy 16
Poslední tipující: Manni3, Baskerwille, tato22, Emmelia, strašidýlko-střapatý, Petbab, Juan Francesco de Faro, Mraveneček, Donne
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí